Kryddlandet blandar egna kryddblandningar med stor omsorg och noga utvalda smaker, helt utan socker och tillsatser - i Skellefteå, Västerbotten. I Kryddlandets serie kryddblandningar finns ett stort sortiment dippkryddor, tacokryddor och grillkryddor - det är prisvärt, gott och hållbart!
Kryddlandets Cajun rub är mycket smakrik & helt utan socker och onödiga tillsatser! Den går att använda som rub, ingrediens i marinad och grillkrydda. Cajunkryddblandningen härstammar från amerikanska södern. Louisiana och dess historia går tillbaka till 1800- talet, då kom folk från jordens alla hörn till amerika - från Karibien, Spanien, Italien, Portugal & Afrika. Alla nationaliteter med sina kök och traditioner som resulterade i cajunkryddan, som är en härlig blandning av många kök & kulturer! Fokus i cajun är örtighet och viss hetta, utan att låta det ena eller det andra ta över.
Ett KRYDD-TIPS! Blanda cajun rub direkt i färsen till burgare och vips så har du grunden till riktigt härliga cajunburgare! Söker du en passande sås till, kan vi varmt rekommendera Lousiana Cajun från Encona!
Passar extra bra till: fläskkött, fågel, grönsaker, vegetariskt, veganskt
Styrka: 2/5
Ingredienser: salt, paprika, basilika, fänkål, svartpeppar, vitlök, lök, chilipeppar, spiskummin, SENAP
Förpackning: 100 gram (återförslutningsbar ståpåse i kraftpapper)
Blandas i Skellefteå, Västerbotten efter Kryddlandets eget recept
#kryddlandet