Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 10-17

Coffido

Coffido - den enkla vägen till ett riktigt gott kaffe.

Coffido är en ny typ av kaffemått som ger exakt rätt mängd kaffe varje gång. Det kompletteras med ett vattenmått som är kalibrerat för att ge rätt mängd vatten till kaffemåttet.

 

Coffido är utvecklat av Erik Fahlgren, en västerbottnisk industriman som arbetat med produktutveckling och produktion i en rad olika branscher genom åren. Målet är att ge oss vanliga kaffeälskare ett verktyg att göra ett riktigt gott kaffe, inte bara ibland utan varje gång, och utan att det kostar skjortan. Med Coffido har alla råd att njuta av gott kaffe!

Unna dig den enkla vägen till ett godare kaffe, eller ge bort Coffido i present till någon som uppskattar denna ädla dryck.

Coffido – ett bättre mått för kaffe och vatten

Coffidos två delar hjälper dig att få rätt mängd av både kaffe och vatten. Den justerbara koppen på kaffemåttet kommer förinställd på två varv vilket är en bra utgångspunkt. Det pålitliga vattenmåttet har också en smart hållare för kaffemåttet på sidan, vilket gör att du får allt samlat mellan kaffestunderna.

Kaffepaket

Våra kaffesorter är framtagna i samarbete med ett av Sveriges mest anrika rosterier, Kahls i Göteborg. Tre utvalda kvalitetssorter – Cerrado, Imbuto och Intensivo – ger dig en så personlig smakupplevelse som möjligt. De fina förpackningarna på 250 gram ger Coffido ännu en extra guldkant, hemma i köket eller som en uppskattad present.

Produkter

Handla

Information