Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-17

 


Nyhetsbrev Kryddlandet.se

Sommaren och semstern har kommit till stora delar av landet. På Kryddlandet tar vi dock inte semester utan här händer det saker hela tiden. Välkomna in till våran nya uppdaterade hemsida. Enklare och nu mer mobilanpassad! 

Kryddlandet har även bytt ägare och vårat lager finns numera i Kåge, Västerbottens län. 

Vad passar bätter än grillning under sommaren? Vi har laddat upp med många roliga kryddor och såser för sommarens mästergrillare!

Just nu hittar du 2 riktigt fina såser till kampanjpris t.o.m. Söndag 24 juli 2016.

Original Australian BBQ Sauce 

En mycket populär BBQ-sås i Nordamerika. Endast de finaste ingredienserna som finns har valts ut för denna fantastiska BBQ-sås. Solmogna tomater, den renaste honung, och färska malda kryddor som blandas med andra naturliga ingredienser. Perfekt för dina biffar, revben, kyckling och hamburgare året runt. Finns även i en mera kryddstark variant Original Australian Hot and Spicy . Nu endast 49 kr/st

En annan fantastisk produkt vi personligen förbrukar väldigt mycket av är HICKORY LIQUID SMOKE . Flytande rökarom som förstärker röksmaken i marinader och glace för grillning. Aromen består endast av Vatten och Kondenserad Hickory-rök. Användningsområdet för denna sås är oändliga! Varför inte tesat att göra egna rökta räkor? På vår sida hittar du en video för mer inspiration och tips! 

Till all grillning passar Chef Pauls Magic Barbecue Seasoning. En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor som ger en het och rökig smak vid grillning och stekning av alla typer av kött. Kan också användas som t.ex smaksättare i marinader när ni skall tända grillen och lägga på en god bit mat. Helt utan tillsatser! Du hittar den till kampanjpris på vår sida t.o.m. Söndag 24 juli 2016.

 

Vi hoppas ni får en fantastisk sommar med fortsatt mycket grilling!

Vänliga hälsningar

Anders och Lisa 

Kryddlandet.se 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är registrerad i vår databas. Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

Produkter

Handla

Information