Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-17

 


Nyhetsbrev vecka 35

Ni som följt oss på Kryddlandet har sett att vi fyllt på med mycket nyheter denna sommar. Det börjar bli lite tjatigt men vi fortsätter arbetet med att utöka sortimentet med många spännande varor från hela världen!

Denna veckan riktar vi blickarna mot öster och det gigantiska landet Kina. Där hittar vi varumärket Lee Kum Kee, vilka har ett stort utbud av genuina såser från det Kinesiska köket. Vi har tagit in ett urval av dessa:

Black Bean-sås. Smaken kommer från fermenterade Svarta Bönor och soja. En spännande smaksättare i wok. Du hittar även ett enkelt recept på vår sida!

Ostronsås Panda. Precis så som en Ostronsås ska smaka! Detta är en grundsås i det kinesiska köket. Mörk, tjockflytande och med en fyllig smak! Används som smaksättare i wokade rätter, men kan även vara en bas i marinering av kött. Nyfiken på att veta mer om hur ostronsåsen tillverkas? Vi har en video på vår sida!

Du hittar även Hoisinsås och en Kinesisk Sötsur-sås under nyheter eller under Landskategorin för Kina!

Nytt är även lite nya Te-sorter. Bl.a. kryddiga Chai-teer(Grönt och Rött Te) som passar bra till kyliga höstkvällar! 

Specialpris denna vecka på Tiger Sauce och Bulgogi-Marinad! 

Glöm inte att följa oss på Facebook! Där hittar alltid det senaste från oss! www.facebook.com/kryddlandet


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter

Handla

Information