Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-17

 


Nyhetsbrev Kryddlandet.se

Nytt år - Nya smaker!

Det nya året har gått i rasande fart och vardagen är tillbaka. Vad passar då inte bättre än att utmana smaklökarna med lite nya smaker.

Vi presenterar här 3 stycken unika produkter:

Black Garlic

Den svarta vitlöken har tagit matlagningsvärlden med storm. Genom långsam kontrollerad fermentering av vitlök, bildas nya smaker, konsistensen förändras och färgen ändras helt. Resultatet blir en nyskapande produkt med unika smaker. Den skarpa vitlökssmaken ersätts med en sötaktig smak med undertoner av lakrits. Används i all sorts matlagning! Vi har både hela Svarta Vitlökar och färdigskalade klyftor.

Hot Banana Ketchup

Från brittiska Sinclair Condiments har vi 4 nya såser, mest utmärkande är den bananbaserade ketchupen "Hot Banana Ketchup". Tydlig banansmak med en styrka från värmande chili. Helt klart ett oväntat tillbehör vid middagsbordet. Såsen används som vanlig ketchup samt passar även mycket bra på burgaren!

Bacon Jam

Denna baconsylt (!) togs fram i London och fanns tidigare enbart tillgänglig på restauranger. Nu kan allmänheten köpa denna relish bestående av Bacon och stekt lök. Smakupplevelsen är mycket komplex med toner av rökig bacon, söt lök, bourbon, vitlök, kaffe samt rosmarin. Utöver originalet finns även en variant spetsad med Chili.

 

Vi tackar alla trogna kunder för år 2016 och hoppas att ni fortsätter följa oss under 2017. Vi finns både på Instagram och Facebook!

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter

Handla

Information