Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-16.30

 


Nyheter på Kryddlandet!

Även denna vecka har vi fått in en hel del nya produkter. Det stående temat på kryddlandet är Världens Smaker men denna vecka lyfter vi fram det lokala och närodlade!

Från Gunnarshögs Gård på Österlen kommer kallpressad ekologisk rapsolja. Kallpressningen sker på gården av raps producerat i närområdet. Genom kallpressningen får oljan en fantastisk gyllenbrun färg tillsammans med en nötig smak. Långt ifrån den vanliga rapsolja du köper på stormarknader.

Vi gillar deras produkter stort och har därför tagit en Ekologisk och Kravmärkt Rapsolja i 0,5 liters glasflaska samt en Bag-in-box på 3 liter. I sortimentet har vi även 3 sorters smaksatt rapsolja, vilka kan användas direkt på Sallad, pasta eller i marinering. På samma gård tillverkar de även en äppelcidervinäger, vilket även den finns i vårat sortiment nu! Alla produkter från gunnarshög hittar du här!

     

Nu finns flera nya Flingsalter i butiken. Nya smaker är bl.a. Rökt Paprika, Chili/Vitlök samt Bacon(Personlig favorit!).

Andra nyheter i butiken är:

Ungersk Paprika - Kalocsa

Rough Puff - Baconmix ( Lökblandning mer baconsmak, perfekt i köttfärssåsen eller i hamburgare)

Thailändsk 7 Kryddor

Flaskor för Olja och Vinäger

 

Vi på Kryddlandet hoppas att du ska hitta många produkter som faller dig i smaken!

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter

Handla

Information