Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Här kan du läsa om Kryddlandet i Skellefteå AB och lära känna oss bättre, välkommen!

Kryddlandets historia
År 2016 köpte Kryddlandet i Skellefteås VD, Anders Zettergren, nätbutiken kryddlandet.se, som då hade varit igång sen år 2008. Vid tidpunkten jobbade Anders med något helt annat och drev Kryddlandet vid sidan av sitt heltidsarbete. Ganska snart märkte Anders att kundernas intresse för kryddor och smaksättning var tillräckligt stort för att det skulle vara möjligt att satsa fullt ut på företaget och år 2017 fick kryddlandet.se egen lagerlokal i Skellefteå. År 2019 flyttade företaget till större lagerlokaler på Gymnasievägen 16 på Anderstorp i Skellefteå - här besöker nya kunder oss varje dag! 

Kryddlandet idag
Kryddlandets verksamhet utgår från Skellefteå i Västerbotten och erbjuder idag Sveriges största sortiment av kryddor och te till privatpersoner och företag. I Kryddlandets stora sortiment finns tusentals olika produkter från jordens alla hörn. Som, utöver kryddor och te, en mängd smaksättare samt ett brett sortiment av; chili, asiatiskt, mexikanskt, lakrtis, varma och kalla drycker, snacks och kaffe. Kryddlandet växer så det knakar och varje vecka lanseras nya produkter under NYHETER. Håll utkik där, så missar du inget. 

Kryddlandets varumärke
Kryddlandets egna kryddblandningar är alltid blandade efter Kryddlandets egna recept, på plats i Skellefteå, av oss Kryddisar som jobbar här. Kryddlandet strävar alltid efter att erbjuda goda kryddor fria från onödiga tillsatser, socker och mycket salt. Kryddlandets recept testas in på minsta gram och utvecklas över tid - självklart med många provsmakningar före lansering. Kryddlandets egna kryddblandningar är prisvärda, hållbara och framförallt mycket goda!

Ekologisk produktion
Kryddlandet i Skellefteå AB är certifierade för ekologisk produktion och uppfyller därmed Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2018/848 om ekologisk produktion och märkning av ekologiska produkter. Kryddlandet säljer ekologiska teer, kryddor och producerar ekologiska kryddblandningar och teblandningar. Alla Kryddlandets ekologiska produkter är tydligt märkta med EU EKO- lövet samt att produkten är ekologisk. 

Kryddlandets vision
Kryddlandets vision är att alla kan laga mat! Vår yttersta förhoppning är att vi ska kunna inspirera och motivera till det genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser på produkter av hög kvalitet, snabba leveranser och bra tillgänglighet för våra kunder genom generösa öppettider i vår lagerbutik på plats i Skellefteå samt möjlighet att enkelt komma i kontakt med oss via telefon, e-post, chat och våra sociala medier. 

Besök oss
Bor du i Skellefteå eller har vägarna förbi, välkommen att handla på plats i vår lagerlokal! Här hittar du samma utbud av produkter till samma priser som i vår nätbutik. Vi har öppet helgfria vardagar mellan 10.00- 17.00 (avhämtning av order från klockan 08.00). Ibland har vi extraöppet på helgerna och då berättar vi det i våra sociala medier. Under sommaren och på måndagar (året om) har vi extra hög belastning på lagret - om möjligt gör din beställning online och välj avhämtning. 

Följ oss!
Instagram: Kryddlandet.se
Facebook: Kryddlandet
Tagga oss och använd #kryddlandet - eller kika in för att se alla otroliga kundbilder!

Vår adress
Kryddlandet i Skellefteå AB
Gymnasievägen 16
931 57 Skellefteå


Kryddlandet.se drivs av Kryddlandet i Skellefteå AB
Org.nr 559066-9874
Företaget innehar F-skattsedel

Produkter

Handla

Information