Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 10-17

Här kan du läsa om Kryddlandet i Skellefteå AB och lära känna oss bättre, välkommen!

Kryddlandets historia
År 2016 köpte Kryddlandet i Skellefteås VD, Anders Zettergren, nätbutiken kryddlandet.se, som då hade varit igång sen år 2008. Vid tidpunkten jobbade Anders med något helt annat och drev Kryddlandet vid sidan av sitt heltidsarbete. Ganska snart märkte Anders att kundernas intresse för kryddor och smaksättning var tillräckligt stort för att det skulle vara möjligt att satsa fullt ut på företaget och år 2017 fick kryddlandet.se egen lagerlokal i Skellefteå. År 2019 flyttade företaget till större lagerlokaler på Gymnasievägen 16 på Anderstorp i Skellefteå - här besöker nya kunder oss varje dag! 

Kryddlandet idag
Kryddlandet erbjuder idag Sveriges största sortiment av kryddor och te till privatpersoner och företag. I Kryddlandets sortiment finns tusentals olika produkter från jordens alla hörn. Som, utöver kryddor och te, en mängd smaksättare samt ett brett sortiment av lakrtis, varma och kalla drycker, snacks och kaffe. Kryddlandet växer så det knakar och varje vecka lanseras nya produkter under NYHETER. Kryddlandet sysselsätter flera personer och skickar varje vecka iväg massor av leveranser till alla delar av Sverige och till andra länder. 

Kryddlandets vision
Kryddlandets vision är att alla kan laga mat! Vår yttersta förhoppning är att vi ska kunna inspirera och motivera till det genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser på produkter av hög kvalitet, snabba leveranser och bra tillgänglighet för våra kunder genom generösa öppettider i vår lagerbutik på plats i Skellefteå samt möjlighet att komma i kontakt med oss via telefon, e-post, chat och våra sociala medier.

Besök oss
Bor du i Skellefteå eller har vägarna förbi, välkommen att handla på plats i vår lagerlokal! Här hittar du samma utbud till samma priser som i vår nätbutik. Vi har öppet helgfria vardagar mellan 10.00- 17.00. Ibland har vi extraöppet på helgerna och då berättar vi det i våra sociala medier.

Följ oss!
Instagram: Kryddlandet.se
Facebook: Kryddlandet
Tagga oss och använd #kryddlandet - eller kika in för att se alla otroliga kundbilder!

Kontakta oss
Snabbast når du oss via chattfunktionen, den gröna lilla ”bubblan” till höger
Telefon: 0708- 15 66 33 och vi svarar mellan 10.00 och 17.00, helfri vardag
E-post: info(@)kryddlandet.se

Vår adress
Kryddlandet i Skellefteå AB
Gymnasievägen 16
931 57 Skellefteå


Kryddlandet.se drivs av Kryddlandet i Skellefteå AB
Org.nr 559066-9874
Företaget innehar F-skattsedel

 

Produkter

Handla

Information