Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-17

Om oss

"Vårt mål är att ha ett bredare sortiment av smaksättningar till er matlagning och gom. Därför är vårt utbud av kryddor och såser av hög kvalitet och av det lite ovanligare slag. Smaklig spis!"

Vi vill gärna höra vad du tycker om oss och våra produkter, framförallt om det är något du saknar i vårt sortiment. Tveka inte att höra av dig, se kontaktsidan.

Om du vill dela med dig av ett recept där någon av våra kryddor eller såser ingår är vi glada om du e-postar det till [email protected].
Om receptet publiceras här i butiken får du en valfri produkt som tack (i samband med att ni handlar andra varor), glöm inte att skriva din adress och önskad produkt.

Återigen, varmt välkommen som kund hos Kryddlandet!

Kryddlandet.se har funnits på nätet sedan 2008 och bytte ägare till den nuvarande i juli 2016. Vår ambition är att det skall vara konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och bra tillgänglighet för våra kunder. Vi tar väldigt gärna mot er feedback, kommentarer eller frågor som ni kan ha,
ring oss gärna på 0708-15 66 33 (mån - fred 09.00-17.00), eller skicka e-post som ni hittar på vår kontaktsida. Det går även bra att använda chatfunktionen på sidan som finns nere till höger. Ni kan även nå oss via våran Facebooksida https://www.facebook.com/kryddlandet/

Kryddlandet.se drivs av Kryddlandet i Skellefteå AB orgnr. 559066-9874

Kryddlandet i Skellefteå AB
Gymnasievägen 16
93157 Skellefteå.
Företaget innehar F-skattsedel.

 

 

 

Produkter

Handla

Information