Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr i varuvärde!

Ring eller Chatta med oss!   0708 - 15 66 33 Mån-Fre 9-16.30

Integritetspolicy Kryddlandet.se

1. Allmän info

Kryddlandet värnar våra kunders integritet och har högsta säkerhetsnivå på de personuppgifter vi hanterar. Vi säljer aldrig uppgifter till tredje part. Nedan följer en beskrivning hur vi samlar in och hanterar personuppgifter.

2. Personuppgiftsansvarig

Kryddlandet i Skellefteå AB org. nr. med adress Svedjevägen 8 93136 Skellefteå är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

3. Behandling av personuppgifter

Vid besök och köp på av oss via vår e-handel, telefon, e-post samt direktförsäljning. Vi samlar in denna information för att kunna genomföra avtalet med dig.

Uppgifterna kommer från de uppgifter du lämnar till oss. Utöver det kan vi samla in uppgifter från ”tredje part”. Dessa uppgifter är adressuppgifter från offentliga register samt kreditvärdighet från banker.

4. Personuppgifter som samlas in

Vid genomförande av köp via oss samlar vi in följande uppgifter

Namn samt identifikationsnummer

Adress 

Telefonnummer samt e-post

Val av betalsätt

Ip-adress

Vid köp kan man välja att skapa ett konto hos oss. Vid skapande av konto samlas följande uppgifter in:

Namn samt identifikationsnummer

Adress 

Telefonnummer samt e-post

Val av betalsätt

Ip-adress

Uppgifter om dina inköp

Väljer man att prenumerar på vårt nyhetsbrev samlas följande uppgifter in

Namn

E-post

5. Varför samlar vi in uppgifterna. 

Kryddlandet behandlar dina uppgifter för följande ändamål:

Fullfölja ingångna avtal gällande köp, betalning samt support.

Upprätthålla kundvård och kundservice

Ge relevant information och erbjudanden via vårt nyhetsbrev.

För att kunna bedöma betalningsalternativ.

För att förhindra bedrägerier.

Följa lagstiftningar, såsom bokföringslagen.

För kontoinnehavare hos oss, används uppgifterna för att spara favoritvaror, se tidigare inköp och administrera kontot.

6. Hantering av uppgifter enligt Lag

Kryddlandet hanterar personuppgifterna enligt de lagar och regler som finns. Hanteringen av de olika uppgifterna vilar på lagliga grunder för att vi ska kunna fullfölja åtagandet mot dig som kund.  

7. Hur länge spara vi dina uppgifter 

Grundprincipen är att vi inte sparar dina uppgifter längre än vad som krävs och önskas. Enligt vissa lagkrav, t.ex. bokföringslagen måste vissa uppgifter sparas.

Har man registrerat ett konto hos finns uppgifterna kvar till kontot avaktiveras. 

8. Vem lämnar vi ut uppgifter till

Kryddlandet lämnar endast ut uppgifter till tredje part till de samarbetspartners vi har gällande betalning, logistik, kommunikation, IT-tjänster samt kreditupplysning.

Vi lämnar endast ut uppgifter som krävs för att genomföra åtagandet mot respektive samarbetspart. 

Vi säljer inga uppgifter till tredje part.

 

9. Ändring av integritetspolicyn

Kryddlandet äger rätten att närsomhelst ändra integritetspolicyn. Vi meddelar dig som kund inom rimlig tid. Godkänner man inte ändringen har man rätt att säga upp avtalet innan policyn träder i kraft.

10. Din rättigheter som kund

Som kund har du följande rättigheter angående dina kunduppgifter. 

Rätt till registerutdrag: Som kund har du alltid rätt att få veta vilka uppgifter som är insamlade om dig. 

Rätt till rättelse: Är några av dina uppgifter felaktig har du alltid rätt till rättelse.

Rätt till radering: Du äger alltid rätten att få dina uppgifter raderade. 

Rätt till begränsning: Du kan närsomhelst begära att dina uppgifter endast får användas för begränsade ändamål.

11. Cookies

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in någon personlig information om dig som besökare. Läs mer om vår Cookiepolicy här.

12. Kontaktuppgifter

Har du frågor angående vår hantering av personuppgifter når du oss enklast via e-post: info@kryddlandet.se där vi besvarar alla frågor rörande personuppgifter.

Produkter

Handla

Information